Фитнес и аеробик

ЗОШТО ДА ИЗБЕРЕТЕ ПИЛАТЕС?

Пилатес е фитнес систем, создаден од Џозеф Пилатес во почетокот на 20-тите години во Германија. Тој претставува серија од контролирани …

Повеќе »

Да запливаме заедно

Освен што му одговара на телото, уз море и сонце, пливањето овозможува посебно чувство на релаксација и слобода.   Пливањето …

Повеќе »