Почетна / Архива на ознаки: ЗДРАВ ЖИВОТЕН СТИЛ

Архива на ознаки: ЗДРАВ ЖИВОТЕН СТИЛ

Второ издание на Health, Fitness & Wellness Expo!

Овој септември, подгответе се за второто издание на Health, Fitness & Wellness Expo. Од 23-25 септември, во Хотел Александар Палас, по втор пат ќе се одржи најголемиот интерактивен настан за ЗДРАВ ЖИВОТЕН СТИЛ. И оваа година публиката ќе има можност на едно место да се информира за најновите типови на програми за вежбање, да дегустира и припрема вкусна, здрава и ...

Повеќе »