Почетна / Архива на ознаки: viola beauty centar

Архива на ознаки: viola beauty centar

Трансформирајте го вашето тело засекогаш!

Трансформирајте го вашето тело засекогаш! Одлуката за конечно започнување на нова фитнес рутина е веројатно најтешка. Oдлучноста и упорноста се единствениот начин за постигнување на резултатите кои ги сакате. -Поставете си цел и план Една од најважните работи кои треба да ги направите е да си поставите цел која сакате да ја постигнете. Внимавајте целта да биде остварлива, мерлива и ...

Повеќе »

Решете го проблемот со масните наслаги на ефикасен начин!

Масните наслаги кои се наталожени на стомакот, бутовите, колковите и задникот претставуваат и естетски и здравствен проблем. Исхраната која е богата со прости шеќери и нездрави масти и запоставување на физичката активност се главен причинител за таложењето на масти и се предиспозиции за дебелеење, што е причина за настанување на бројни здравствени проблеми. Масните наслаги се aкумулираат во текот на ...

Повеќе »