Почетна / Архива на ознаки: Велес

Архива на ознаки: Велес

Рековинст со хуманитарна забава во Велес

По повод светскиот ден на лицата со пречки во развојот, хуманитарната компанија Рековинст и Здружението на лица со церебрална парализа, утре, 03.12.2016 година со почеток во 16 часот, организираат хуманитарна забава во кафе Casa во Велес. За добрата забава ќе се „погрижат“ младите талентирани момчиња на сакс и гитара, групата „Риплеј“. Целта на хуманитарниот  настан е да се одбележи Светскиот ...

Повеќе »