Почетна / Архива на ознаки: стареење

Архива на ознаки: стареење

Како да засјаете со елан и здравје во вашите златни години со помош на Карнозин?

Одлично е и кога старееме со грациозност – секој ја има таа желба. Доколку се грижиме правилно за себе имаме поголем потенцијал да старееме добро и да се чувствуваме добро. Благодарејќи на бројните истражувања, веројатно е дека можете да бидете активни и да имате мускули дури во вашите 80ти. Од секогаш беше сметано дека не можеме да имаме нови мозочни ...

Повеќе »

Како физичката активност го забавува стареењето?!

Главното прашање на 21. Век, освен како да се излези од кризата, е да се пронајде начин за младешки изглед и барем малку да го забавиме стареењето. Еволуцијата пред милион години одредила да со годините организмот ја губи снагата, кожата побавно се регенерира, мускулите слабеат, имуниот систем се нарушува. Нашето тело може да се спореди со батерија која со текот ...

Повеќе »