Почетна / Архива на ознаки: совети за фитнес

Архива на ознаки: совети за фитнес

Неколку вежби за истегнување!

Правилното истегнување ќе ја зголеми вашата флексибилност и ќе го намали ризикот од повреди при зголемена физичка активност на лигаментите и мускулните ткива. Овај водич низ неколку слики покажува различни техники за подобрување на вашата рутина за истегнување.    

Повеќе »

Десет “брзи” совети за фитнес

Ако имаш цел, ќе го најдеш и патот – вели една афричка поговорка. Имајќи во предвид дека сезоната за одмори веќе заврши и не внимававме премногу колку храна внесувавме, со притоа минимална физичка активност, време е работите да ги поправиме. Во наша корист, се разбира. За припадничките на понежниот пол кои вежбале, за оние што вежбаат и за оние што ...

Повеќе »