Почетна / Архива на ознаки: рекорд

Архива на ознаки: рекорд

Младата Миа Крстевска е рекордерката на Македонија во младинско пливање

Младата пливачка Миа Крстевска(16) во овој спорт е веќе 10 години, во нејзина сопственост се повеќе младински и апсолутни рекорди на Р.Македонија. Минатата година ја заврши мошне успешно со повеќе од 100 медали и дипломи, беше прогласена за најдобар пливач во женска категорија на државните првенства во Македонија, победник на Македонскиот куп во далечинско пливање(5км) на три езера, апсолутен победник ...

Повеќе »