Почетна / Архива на ознаки: подлактици

Архива на ознаки: подлактици

Beжба за бицепси и различни мускули од горниот дел на телото

Во оваа вежба се вклучени сите муслули на рацете, а најногу бицепсите, подлактиците и рамената. Доколку ја повторувате оваа вежба во повеќе серии ќе имате подобри резултати. Исто така со оваа вежба ги зацврстувате и вашите стомачни мускули. При изведување на вежбата држете ги рацете исправени. Оваа вежба има повеќе варијации во зависност од растојанието кое го држите помеѓу рацете додека ...

Повеќе »