Почетна / Архива на ознаки: фит фигура

Архива на ознаки: фит фигура

6 навики во исхраната кои им помагаат на жените од Јапонија да бидат фит

Јапонија е држава позната по својата култура , големи пронајдоци, уникатна дисциплинираност и примерен животен стил. Јапонците познати се како најфит нација на целиот свет. Жените од Јапонија познати се по својата убавина, режим на нега, големата елеганција но и по тенката фигура. Покрај убавината и тенката фигура исто така оваа нација може да се пофали и со својата добра ...

Повеќе »