Почетна / Архива на ознаки: Кавитација

Архива на ознаки: Кавитација

Зошто потешко слабееме како што старееме

Постојат научни причини зошто мажите и жените почнуваат да се дебелеат околу половината со влегувањето во средните години од животот и зошто им е сe потешко да ја задржат витката линија и да го симнат вишокот на килограми. Дали знаете за нив? Според неодамнешни истражувања, на луѓето во средни години, без исклучоци и мажите и жените, навистина им е потешко ...

Повеќе »