Почетна / Некатегоризирано / Среќни Велигденски празници!

Среќни Велигденски празници!

Денес се слави Велигден, најголемиот христијански празник.
Нашиот тим на автори ви ги честита Велигден и Велигденските празници со желби за добро здравје.
Иако е празник, не заборавајте на умереноста во својата исхрана.

Проверете и

Дизајнот на пакувањето помага да се продаде производот

Македонската асоцијација на преработувачи (МАП) презентираше модел на соработка меѓу компании од прехранбено-преработувачката индустрија пред ...