Почетна / Совети за здравје / #Совети од Здравје и храна за безбедно и убаво лето

#Совети од Здравје и храна за безбедно и убаво лето

Комарците се дефинитивно едно од најдосадните мали инсекти со кои се сретнете ова лето и есен.
Упорно зујат па и касаат, а кога ќе ве каснат раничката знае да чеша и да се рашири. Ах тоа досадно чешање.
Нашиот денешен совет се надеваме дека ќе успее да ви помогне да се справите лесно со проблемот.

Совет: Доколку во близина немате уред за затоплување на металната лажица користете запалка.

Проверете и

Храна која ќе ви помогне подобро да спиете

Храната е лек доколку се консумира умерено и во вистинско време се консумираат соодветни намирници. ...