Почетна / Диети / Оптимално и брзо слабеење во лето

Оптимално и брзо слабеење во лето

Вообичаено кога забележуваме дека треба да го изгубиме вишокот килограми, почнуваме да размислуваме за сè од што треба да се откажеме во исхраната. Но, не се состои сè само во откажувањето, туку и во додавањето на некои клучни состојки кои придонесуваат за намалувањето на апетитот и слабеењето на здрав начин.

Затоа ви нудиме начин да ослабнете брзо на здрав и природен начин со помош на производ кој е на основа на зелено кафе-докажан топач на маснотии од телото.

Зеленото кафе не е подложено на термичка обработка, односно печење и ја задржува хлорогеновата киселина, која е многу ефикасна за намалување на прекумерната тежина.
Зеленото кафе се природни кафе зрна во сурова форма кои произлегуваат од растението Coffea и кои содржат природен екстракт на хлорогената киселина (CGA) чие присуство се одразува позитивно на нашето здравје поради антиоксидантно дејство. Ова води до поголемо активирање на метаболизмот и отстранување на вишокот килограми.

Колку килограми може да очекувате да изгубите?

Сето тоа зависи од карактеристиките на вашето тело: брзината на метаболизмот, вашата генетика и антропометрични податоци. По неколку дена повеќето луѓе чувствува наплив на енергија и намалување на желбата за јадење. За повеќето жени во текот на 1 месец, тоа е обично 6 – 7 кг намалување на тежината со правилна употреба. Зеленото кафе ќе ви помогне да слабеете без диети и вежбање. Но за да го забрза ефектот е препорачливо да се придржуваат кон основните принципи на здравата исхрана: да не се јаде благо, пржена и мрсна храна и пиејте најмалку 1-2 л вода дневно.

Зеленото кафе е соодветно за сите луѓе кои имаат желба да го изгубат вишокот килограми и да се почувствуваат подобро во својата кожа.

Ние ви го препорачуваме производот Coffee Diet Support кој може да го најдете како дел од продажната линија на Тримекс.

Green Coffee Diet Support
Green Coffee Diet Support од ТРИМЕКС

Препорака за употреба: Како додаток во исхраната земете 1 капсула 1-2 пати дневно, 30 минути пред оброк. За најдобри резултати, не го земајте со млечни производи.

Количина во 1 доза: 1 капсула Екстракт од зрно на зелено кафе (Coffea arabica) 400 mg [min. 50% Chlorogenic Acids (200 mg)] (до 12 mg природен кофеин)

 

Проверете и

CoQ10 – ПОДДРШКА ЗА ЗДРАВ СРЦЕВ МУСКУЛ И ПОВЕЌЕ ЕНЕРГИЈА ЗА ОРГАНИЗМОТ

Што е CoQ10? Коензимот Q10 е природен нутриент есенцијален за живот и здравје на секоја ...