Почетна / Активен живот / ХРИСТОС СЕ РОДИ!!! ЗА МНОГУ ГОДИНИ!!!

ХРИСТОС СЕ РОДИ!!! ЗА МНОГУ ГОДИНИ!!!

Пред Божиќ, за Божиќ, каде да си дома да си. Посакуваме божија милост на секаде, доброто со добро да Ви се врати, секогаш здравје и среќа да Ве прати… Во душата мир, во мислите спокој, во срцето младост!        Среќен Божиќ

Проверете и

Жито Маркети е нов Трговски Партнер на Lyoness во Македонија

Успешниот македонски ланец Жито Маркети стана нов Cashback Card партнер на интернационалната Куповна Заедница Lyoness. ...