Почетна / Рецепти / Едно од најздравите и највкусните смути кое ќе го пробате

Едно од најздравите и највкусните смути кое ќе го пробате

Кога се избираат намирници во секојдневната исхрана потреббно е да се избираат такви со богата нутритивна вредност. Колку е здрава храната која ја јадете? Колку се нутритивни вредностите на намирниците кои ги внесувате?

За да не постои таа дилема да не постои  денешниот рецепт ќе ве наполни со енергија и здравје.

Потребни намирници:
– лимета
– 1/3 лажичка за кафе Spirulina Pacifica 
– смрзната банана
– крушка
– малку манго
– јаболко
– чиа семе

Проверете и

Ги спречува и третира инфекциите на уринарниот тракт

Боровинките се најпознати во помагање, спречување или лекување на инфекциите на уринарниот тракт . Овие ...