Почетна / Совети за здравје / Документарец за ракот : ”Вистината за ракот”

Документарец за ракот : ”Вистината за ракот”

Моќниот документарец за ракот сниман во 2015 година е дел од голем проект во кој вклучени биле лица кои ја преживеале оваа најголема чума на 21 от век, експерти во тоа поле, научници и лекари.
Се што треба да направите за да го гледате бесплатно серијалот на еден од најдобрите документарци досега сниман за оваа болест е да го внесите своето име и емаил адреса на страницата и со почеток од 11 јули да започнете со гледање на документарецот.

Гледајте го бесплатно о зачленување на следниот линк

Проверете и

Ги спречува и третира инфекциите на уринарниот тракт

Боровинките се најпознати во помагање, спречување или лекување на инфекциите на уринарниот тракт . Овие ...