Почетна / Активен живот / Денес е успение на Пресвета Богородица

Денес е успение на Пресвета Богородица

Нека е славна, почитувана и вечна мајка Богородица. Празникот нека ни донесе мир, срека, здравје и многу љубов!

Проверете и

Жито Маркети е нов Трговски Партнер на Lyoness во Македонија

Успешниот македонски ланец Жито Маркети стана нов Cashback Card партнер на интернационалната Куповна Заедница Lyoness. ...