Почетна / Активен живот / 9 вежби за цврсти и обликувани раце

9 вежби за цврсти и обликувани раце

Подобрете го вашиот бицепс, трицепс и рамена со овие поврзани вежби

Како овој трениг работи?

„Не ви треба фенси опрема, за да имате силни обликувани раце и рамена,“ вели тренерот Тод Дуркин кој ја создаде оваа 360 рутински тонирана вежба за рака, исклучиво за фитнес. „Само ти требаат правилните потези“.
Потребни реквизити за овие вежби ви  се : тегови до 5 килограми(со потешки тегови се добива поголем ефект), и удобна столица. Тоа е тоа , толку се едноставни што лесно се прават и во удобноста на вашиот дом, само следете ги чекорите.

1113

 

4   5

Неговите правила за побрз резултат се:

1. Да се одлучат за потешки тежини
2. Направете две задни, delt движења за секоја пред delt вежба, ние ги означуваме овие специфични цели за да може да се продолжи со потезите.
Правете ги овие вежби три пати неделно, секој втор ден, заедно со своите вообичаени карди-вежби. Направете еден или два сета на потег во првите две недели и додадете тежина на секои две недели. Почнувајки од третата недела направете два или три сета на бицесп и трицепс вежби.

Проверете и

Што треба да се јаде пред и после вежбање

Доколку внимаваме на тежината и оджување на витката линија, некогаш исклучивото практикување на редовна физичка ...