Почетна / Активен живот / 5 вежби за поголеми мускули на рацете

5 вежби за поголеми мускули на рацете

Веруваме дека досега сте направиле илјадници вежби за поголеми бицепси и трицепси.

Погледнете го следното видео  и дознајте повеќе од начините на кои можете да го подбрите изгледот на вашите раце притоа постигнувајќи максимални ефекти од направените вежби.

Совет: Изведете 10 повторувања од секоја вежба по редоследот во кој се прикажани.
Правете паузи од по 30 секунди по секое повторување.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ABbUH9SUYe8]

Проверете и

Жито Маркети е нов Трговски Партнер на Lyoness во Македонија

Успешниот македонски ланец Жито Маркети стана нов Cashback Card партнер на интернационалната Куповна Заедница Lyoness. ...